Administrare Website

25
Ian

Cat este de sigur un site Wordpress?

Raspunsul la aceasta intrebare este: depinde.. Un site construit pe Wordpress este sigur daca sunt aplicate cele mai bune practici si proceduri de securitate.

Avand in vedere ca aproximativ un sfert din totalul de site-uri web ruleaza pe platforma Wordpress, problemele de securitate sunt inevitabile deoarece nu toti utilizatorii sunt atenti la problemele de securitate ale site-ului pe care il administreaza. Daca un hacker poate gasi o cale de acces in unul dintre site-urile web ce ruleaza pe Wordpress atunci cu siguranta poate ataca si alte site-uri cu aceleasi probleme de securitate.

Continuare

11
Oct

Avantajele unui site cu sistem de administrare a continutului

CMS (de la content management system) reprezinta, pe scurt, un ansamblu de instrumente software avansate care ajuta la crearea si administrarea de continut online.

Auzim tot mai des despre implementarea sistemelor de administrare a conținutului in functionarea unui site web. CMS-urile au devenit foarte populare si o parte esentială in constructia unui site in primul rand datorita faptului ca, utilizandu-le, nu mai sunt necesare cunostinte avansate de programare pentru a gestiona continutul paginilor web.

Continuare

30
Aug

Cum aleg un web hosting de calitate

De multe ori suntem intrebati care este recomandarea noastra pentru serviciile de web hosting sau gazduire website. Din experienta de pana acum, am "testat" mai multe companii din acest domeniu din Romania si putem trage cateva concluzii care va pot ajuta in alegerea unui serviciu de web hosting stabil, cu cat mai putine probleme.

Continuare